Taylor Lautner alias Jacob Black

miercuri, 7 aprilie 2010

 


Taylor Daniel Lautner nascut in 11 februarie 1992 este un actor american,care este cel mai bine cunoscut din filmele:The Adventures Of Sharkboy and Lavagirl in 3D si Twilight unde il joaca pe Jacob Black. A fost nascut in Grand Rapids, Michigan, fiul lui Deborah si Dan Lunter.
Taylor a studiat karatele de la sase ani ,antrenandu-se la Fabiano's Karate School in Holland Michigan.Urmatorul an a inceput sa castige turnee.A fost desori invitat sa se antreneze cu campionul mondial Mike Chad si mai apoi cand avea opt ani si-a reprezentat tara la World Karate Association unde a dovedit ca este cel mai bun castigang trei medalii de aur.
El a inceput sa joace in filme cand antrenorul sau l-a sfatuit sa mearga la audtitiile pentru Burger King in Los Angeles.Oricum a avut un mare succes si de aceea a decis sa continue cariera de actor.
In anul 2001 a aparut in filmul Shadow Fury.A avut roluri in serialele Summmerland,The Bernie Mac Show si My wife and Kids.In 2005 a avut un rol principal in filmul The Advenures Of Sharkboy and Lavagirl in 3D care i-a pus in valoare cunostintele lui de arte martiale.A inregistrat episoade din :What's New Scooby Doo. Poate cea mai mare realizare a sa este castigarea rolului lui Shark Boy,petrecand luni in Texas.
In anul 2008 ,Taylor a jucat in serialul My Own Worst Enemy care s-a anulat dupa noua episoade.Apoi a jucat rolul lui Jacob Black in Twilight,o adaptare dupa romanul lui Stephenie Meyer cu acelasi nume. Taylor are o sora mai mica pe nume Makena.In timpul liber ii place sa joace fotbal si baschet.

1 pareri:

♥Irina♥ spunea...

E dragutz baiatul , dar nu prea e genul meu :)) Imi place mai mult de Rob. Dar nu o sa ajung cu el decat in visele mele , nici atunci=))