Kristen Stewart alias Bella Swan

miercuri, 7 aprilie 2010

 


Kristen Stewart Jaymes nascuta in 9 aprilie 1990 este o actrita de origine americana. E cunoscuta din productiile: Panic Room, Zathura, In the Land of women. Cel mai cunoscut rol al ei este Bella Swan din filmul Twilight(Amurg) in care joaca alaturi de Robert Pattinson.
Kristen Stewart a fost nascuta si crescuta in Los Angeles,California,unde locuieste si in prezent impreuna cu familia.Tatal ei este un regizor si producator de televiziune care a lucrat pentru Fox.Mama ei,Jules-Mann Stewart este o scenarista care a venit din Australia.Are un frate mai mare Cameron Stewart
Cariera actritei a inceput la opt ani cand un agent a vazut-o in scoala elementara jucand intr-o piesa de Craciun.Primul ei rol a fost foarte scurt intr-o productie Disney:Al treisprezecelea an.Ea ulterior a aparut in filmul The Safety of Objects,unde a jucat rolul unei fete baietoase.Primul ei rol important a fost in filmul Panic Room unde a jucat rolul unei fete diabetice a carei mama era divortata.Prestatia ei fiind apreciata pozitiv.
Dupa sucesul din Panic Room,a primit un rol in filmul Cold Creek Manor unde a jucat rolul fiicei lui Dennis Quaid si Sharon Stone:filmul nu a fost tocmai un succes. Criticii au coniderat ca fiind unul dintre cele mai bune rolurile ale sale ca fiind: Melinda Sordino din filmul Speak(2004) o adapatare dupa romanul lui Laurie Halse Anderson unde Kristen era o adolescenta de treispreze ani care a fost violata si nu poate trece peste acest lucru. Desi are doar cateva replici ,actrita a fost premiata pentru prestatia sa.
Kristen este asemenea o foarte mare pasionata de surf,literatura,calatorii si fotografie

1 pareri:

♥Irina♥ spunea...

Despre Kristen nu stiam toate lucrurile acestea :X Ms :X